Aangeboden diensten

Boekhouding

 

Wij verwerken uw boekhouding van A tot Z en bespreken deze cijfers met u. U kiest zelf of u uw boekhouding (bij voorkeur) digitaal of op papier aan ons bezorgd.

Wenst u zelf uw boekhouding te voeren, dan kunnen wij u hierbij begeleiden en adviseren. Ons kantoor kan daarbij ook instaan voor eventuele rapporteringen en alle wettelijke formaliteiten.

 
Sample avatar

Fiscaliteit

 

Wij verzorgen uw periodieke fiscale aangiftes, zoals o.a. de btw-aangifte, ic-opgaven, btw-listing. Ook de jaarlijkse aangifte in de personenbelasting en/of vennootschapsbelasting stellen wij voor u op. Bij fiscale controles kan u op onze bijstand rekenen.

 
Sample avatar

Advies/begeleiding

 

Elke klant is een uniek individu waardoor er steeds advies op maat gemaakt wordt. Dit kan gaan over het begeleiden bij de opstart van uw eigen onderneming, zowel voor vennootschappen als éénmanszaken tot beslissingen over personeel, investeringen, debiteurenbeheer, opmaken van contracten en overeenkomsten, ….

Tijdens de ganse levensloop van uw onderneming vinden wij het belangrijk u bij te staan met advies op maat van u als klant.

 
Sample avatar
Sample avatar
Peter Meerpoel

Accountant

Sample avatar
Thomas Spittael

dossierbeheerder

Sample avatar
Ils Borloo

dossierbeheerder

Sample avatar
Greta Van de Perre

dossierbeheerder